7 Temmuz 2014 Pazartesi

SALAMLI MİLFÖY SARMASI

Merhabalar herkese,

Yine misafir öncesi hayatımı kurtaran kolay ve pratik bir tarifle karşınızdayım. Tabi ki yine milföy var :) İçeriğini isteğinize göre değiştirebilirsiniz tabi. Benim hazırladığım tarif için buyurun efendim.






Malzemeler:

Milföy hamuru
Salam
Kaşar (Rendelenmiş)
Baharatlar


Yapılışı:

Milföyleri yumuşaması için ayırıp tezgaha seriyoruz. Ben küçük dilim salamlardan kullandığım için hamuru birleştirmedim ama eğer siz büyük dilimlerden kullanacaksanız hamuru birleştirip büyük bir dörtgen yaparak da kullanabilirsiniz.Yumuşayan hamurların üzerine salamları yerleştiriyoruz.


Salamların üzerine rendelenmiş kaşar ve baharatları serpiyoruz. 








Daha sonra milföyleri rulo şeklinde sarıp her birini 3 eşit parçaya bölüyoruz.






Rulolarımızı aralıklı olarak tepsiye dizip 200°C de önceden ısıtılmış fırında 15-20 dakika pişiriyoruz.




Üzeri kızaran rulolarımız servise hazır. Afiyet olsun.








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder