Malzemeler:
Ufalanmış bisküvi (ben kakaolu ve sade bisküviyi beraber kullandım)
2 paket kremşanti (2 çaybardağı süt ile hazırlanacak)
2 çay bardağı süt
Çikolatalı sos
İstediğiniz meyveler
Yapılışı:
Öncelikle çikolatalı sosu tarifine göre hazırlayıp soğuması için bırakıyoruz.
2 paket kremşantiyi 2 çay bardağı süt ile hazırlayıp buzdolabında soğutuyoruz.
Önce karıştırma kabımıza bisküvileri kırıyoruz ve küçük küpler halinde kesilmiş meyveleri ekliyoruz. Ben elma,armut ve şeftali kullandım.
Kremşantiyi de ekleyip karıştırıyoruz ve borcama boşaltıp üzerini düzeltiyoruz. Son olarak çikolatalı sosu da ekleyerek buzdolabına koyuyoruz ve soğuk servis yapıyoruz. Dilerseniz üzerine hindistan cevizi, ceviz ya da fındık kırığı ya da antep fıstığı da dökebilirsiniz.Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder